Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

TEΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ.

Ο εμπνευστής ενός εκ των πρωταγωνιστών της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, βαρώνος Μυγχάουζεν.
Και ένας ακόμα Μέγας διδάσκαλος Εθνικής πολιτικής σκέψης και πρακτικής, αυτός πιο ταπεινής καταγωγής. Το όνομά του, σύντροφος Πινόκιο
Τι γελοίες που είναι αυτές οι χωρίς νόημα προσπάθειες των πολιτικών "Αρχη-ψευτών" για να καθυστερήσουν μια εβδομάδα οι εκλογές. Πηγαινοφέρνουν τις εντολές σε άσκοπες βόλτες και συζητήσεις, εκ προοιμίου χωρίς αποτέλεσμα. Η άλλη, έχει κατεξευτελίσει τη Βουλή, καλώντας κόσμο που δεν πηγαίνει. Ολοι μαζί περιμένουν τον Πρόεδρο Πάκη να ορίσει την ήδη συμφωνημένη, έως και ξεφωνημένη, ημερομηνία! Μας τρέλλαναν στα ψέμματα πέντε χρόνια οι Πινόκιο και οι Μυγχάουζεν της Ελληνικής πολιτικής σκηνής. Ας τελειώνουμε μια ώρα αρχήτερα με τις εκλογές, μπας και δουλέψουμε μια στάλα. Η μοίρα μας, η μοίρα όλων όσοι επιλέξαμε να το παλέψουμε στη χώρα μας και για τη χώρα μας, είναι γνωστή και προδιαγεγραμμένη: Δουλειά κακοπληρωμένη και εφορία βαρειά. Μην σας έχουμε όμως πάνω στα κεφάλια μας να τσακώνεστε για την ημερομηνία. Τα έχετε κάνει θάλασσα, και "μας έχετε χάσει απο πελάτες" έτσι κι αλλιώς. Λίγη αφωνία δεν θα σας βλάψει. 

(ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ: Κόπτεται ο άλλος ότι, λέει, μπορεί να προκύψει Κυβέρνηση απο αυτή τη Βουλή. Πάλι δηλαδή να μας φέρουν κάποιον εξωκοινοβουλευτικό που δεν έχουμε ψηφίσει και δεν έχει εκλεγεί, για να "κυβερνήσει", τάχα, σαν "πρωθυπουργός". Το μέχρι προ τινος κυβερνών κόμμα έχει μείνει με100 βουλευτές. Ποιά λογική "καταργεί" την Δημοκρατία και το πολίτευμα της χώρας, Βαγγέλη μου; Χωρίς πλειοψηφία ποιός μπορεί να κυβερνήσει; Παπαδήμο ονειρεύεστε; Ακόμα εκεί είστε; Τίποτα δεν μάθατε τόσα χρόνια; Γιατί εμείς και τα μάθαμε και τα είδαμε όλα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλουμε σχολιάστε με επιχειρήματα, και στην Ελληνική γλώσσα.