Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ, ΠΠΟΛΙΤΙΚΗΣ)

1. ΜΟΥΖΑΛΑΣ. Καταστρέφει εθνική περιουσία, διαλύει τον κοινωνικό ιστό "φυτεύοντας" μουσουλάνους ανάμεσα στον ελληνικό πληθυσμό, υποβαθμίζει ολόκληρες περιοχές χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόβλεψη για το μέλλον, χωρίς τύψεις. Οταν φύγει και χαθεί ( κι αυτό θα συμβεί περισσότερο σύντομα παρά αργά), μπορεί το όνομά του να μην το θυμούνται πολλοί, αλλά η ζημιά που ήδη έχει κάνει θα μείνει για πάντα.
Ο "ακτιβιστής" που υπογράφει την καταστροφή των Ελλήνων, προκειμένου να κρατήσει ακόμα και τον τελευταίο παράνομο μετανάστη (εγκληματία ή μη) εντός συνόρων...


...Αξιος διάδοχος και συνεχιστής του έργου αυτής της αποκρουστικής (σε όψη και ιδέες) γυναίκας, που δημιούργησε το πρόβλημα της μεταστροφής του συνόλου των μεταναστευτικών ροών προς την Ελλάδα, και ...ανταμοίφθηκε γι' αυτό απο το κόμμα της με εκλόγιμη θέση και την αντιπροεδρία της Βουλής! (Και κοιτώντας τα να κλαίς...)

2. ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ. Σπάνια θα βρεί κανείς, ανάμεσα ακόμα και στους ανθρώπους της τέχνης (δηλαδή τους καλλιτέχνες, ταλαντούχους και μη), άτομο τόσο φανατισμένο όσο ο Λαζόπουλος. Εχει θέσει τα -σημαντικά, υπαρκτά και αναμφισβήτητα- ταλέντα του στην τυφλή υπηρεσία του καθεστώτος και αδιαφορεί για τα πάντα, ακόμα και για την υστεροφημία του, προκειμένου να παρουσιάσει το μαύρο για άσπρο, προς χάριν του (σημερινού) αφεντικού και "πολιτικού ινδάλματός του". Επικίνδυνο πράγμα ο φανατισμός, και άτομο προς αποφυγή το φανατισμένο άτομο.
Εχει ταλέντο  στο γράψιμο, και σε ένα ακόμα  πράγμα: Στην μίμηση και την πιστή απόδοση χαρακτήρων της ελληνικής κοινωνίας. Αυτής της κοινωνίας που τον έκανε πλούσιο και διάσημο, κι αυτής της ίδιας που το κόμμα του προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαλύσει!

Εθεσε τα ταλέντα του στην υπηρεσία του κόμματος που τελικά επέλεξε ως πιο "αντιπροσωπευτικό" για τον ίδιο μεταξύ εκατομμυρίων και αριστερής ιδεολογίας (;), μετέτρεψε τις εκπομπές και τις παραστάσεις του σε πολιτική προπαγάνδα με ανελέητο κυνήγι των πολιτικών αντιπάλων κάτω απο το πρόσχημα της σατιρας, και διαθέτει/ξοδεύει μέρος της  περιουσίας του για να ιδρύσει ένα ειδησεογραφικό "κομματικοποιημένο" site, όπου φανατικσμένοι αρθρογράφοι εξυμνούν και προβάλλουν τα πρόσωπα και τις πρακτικές της εξουσίας. Τι κρίμα... Τι μεγάλη, και χωρίς ουσία, σπατάλη ταλέντου...

3. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. Ντροπή και όνειδος το να προωθείται και να προβάλλεται τόσο ένας υστερικός της υπερβολής, ένα παράδειγμα προς αποφυγή για τον ιδιωτικό και τον δημόσιο βίο. Οι παλαιοί και νέοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας και της κεντροδεξιάς παράταξης γενικά, σίγουρα θα είναι απελπισμένοι, βλέποντας την μισή παράταξή τους να διαλύεται απο τον Σαμαρά και την υπόλοιπη να έχει ήδη δεχθεί σοβαρό πλήγμα και μόνο απο την υποψηφιότητα του Γεωργιάδη ως προέδρου.
Αν είναι δυνατόν... Πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης που έζησε αυτή η γενιά με τα "πολιτικά πρόσωπα"; Οχι ότι οι παλιοί τα κατάφερναν τόσο καλά, αλλά πρώτον ανάμεσά τους υπήρξαν και σημαντικές "μορφές" μέσα στα χρόνια, δεύτερον δεν είχαν αφήσει, και ποτέ δεν θα άφηναν, τα πράγματα να φτάσουν μέχρι εδώ ( και μετά απο 6 χρόνια να χειροτερεύουν), και τρίτον δεν υπήρχαν γελοίες μορφές, ούτε γελοίες συμπεριφορές ανάμεσά τους. Αν δεχτούμε ότι οι σημερινοί (σαν τον εικονιζόμενο) μας αξίζουν, τότε δεχόμαστε και ότι είμαστε όλοι γελοίοι. Περαστικά σας, ο Ναυαγός δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη και εξαιρεί τον εαυτό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλουμε σχολιάστε με επιχειρήματα, και στην Ελληνική γλώσσα.