Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

"ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΟΛΙΓΟΣ", 'Η "ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΨΕΥΤΗΣ";

Ο Ναυαγός έχει έτσι κι αλλιώς ναυαγήσει, οπότε ουδόλως ενδιαφέρεται για τους επαγγελματίες της πολιτικής ή για τα θύματά τους, τους ψηφοφόρους. Κανείς δεν βοηθά τους ναυαγούς αυτού του κόσμου, και ιδίως οι πολιτικοί ψεύτες, πόσω μάλλον αν βγουν στο ζύγισμα "λιγότεροι" απ' ότι πίστευαν οι πελάτες πριν ψωνίσουν.
Εδώ και χρόνια ακούω τους..."σοσιαλιστές" Πασόκους (δημοσιογράφους) να αποκαλούν τον Κώστα Καραμανλή "Καραμανλής ο Μικρός". Σκέπτομαι, ότι γλείψιμο ή όχι γλείψιμο στην εξουσία, πρέπει να αρχίσουν να αποκαλούν και τον νυν πρωθυπουργό "Τσίπρας ο ολίγος", μια και εδώ και δέκα μήνες φαίνεται η ανεπάρκεια του ανδρός. "Δεν το έχει". Τον χρησιμοποιούν μεν, αλλά ο ίδιος "δεν το έχει". Αν δεν το καταλαβαίνει το πόπολο, πρόβλημά του (του πόπολου). Δεν λέει ο Ναυαγός ότι είναι βλαξ, όχι. Απλώς "ολίγος". Παντελώς ανεπαρκής για να διαχειριστεί την κατάσταση της χώρας, που ο ίδιος επιδείνωσε με τις επιλογές του. Ας θυμηθεί (κάποιος βρε παιδιά!) τι του φώναζε ο Ναυαγός πριν 8 μήνες: "Διώξε Βαρουφάκη, την γριά Τασία, τον Πανούση, τον Φίλη, και προσπάθησε να δεις τι θα κάνεις". Και τι έκανε το καλόπαιδο; Μετέφερε το προσφυγικό κύμα απο τη Λιβύη στο Αιγαίο και στα νησιά μας λόγω (ελαφρώς κουνημένης; Παίζει!) γριάς, και μετά την έβαλε στο Επικρατείας και την έκανε...αντιπρόεδρο της Βουλής! Κράτησε τον εριστικό δημοσιογράφο της διαστροφής της αλήθειας στα ψηφοδέλτια (λίστα) και τον έκανε... υπουργό παιδείας! Κράτησε τον φραγκάτο καθηγητή υπουργό προστασίας του (δύστυχου) πολίτη, και αυτός τους έδωσε όλους, κανονικά, για τα κολλητιλίκια με τους τρομοκράτες! Οσο για τον άλλον εγωπαθή καθηγητή (το έχει το επάγγελμα φαίνεται) που σήμερα ζητάει τάλληρα για να μας ενημερώνει ο κομπιουτεράς φίλος του,  ο Ναυαγός λυπάται που δεν μπορεί να έχει την τύχη του Πρωτοπαπαδάκη (που ήταν και πιο ευφυής και πιο αποτελεσματικός!). Θα μου πείτε, τώρα είμαστε πιο  πολιτισμένοι και δεν τουφεκίζουμε τους υπεύθυνους των Εθνικών καταστροφών. Σωστά: Οι υπουργοί καταστρέφουν τις χώρες τους και οι ίδιοι κονομάνε και δοξάζονται!
Λοιπόν, διαλέξτε: "Τσίπρας ο Ολίγος", ή "Τσίπρας ο Ψεύτης";;; Και τα δύο ονόματα -τίτλους τα έχει τιμήσει δεόντως, άρα τα αξίζει και με το παραπάνω! Μέχρι να αποφασίσετε, δείτε ένα εργάκι, και  τα ξαναλέμε:
https://www.youtube.com/watch?v=-FpKMaTlkCA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλουμε σχολιάστε με επιχειρήματα, και στην Ελληνική γλώσσα.