Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΑΥΤΗ ΤΗ "ΔΕΞΙΑ" ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Στη θάλασσα οι έννοιες "δεξιά, κέντρο και αριστερά"(σε όλο τους το μήκος, απο την αρχή μέχρι τα άκρα), δεν ισχύουν. Αντικαθίστανται απο τα σημεία του ορίζοντα και αντί για έννοιες αποτελούν οδηγίες κατεύθυνσης. Το "δεξί" και το "αριστερό" είναι απλώς οι πλευρές του πλοίου (που μένουν ίδιες, είτε κυττάμε προς την πλώρη είτε προς την πρύμνη), και πάνω σε ένα πλοίο όλοι είναι μαζί. Ο χώρος είναι μικρός και στενός. Δεν υπάρχουν αποστάσεις να διανυθούν και όλοι συναντιώνται και διασταυρώνονται συνεχώς. Ο "Ναυαγός", που δεν έχει ούτε πλοίο (αλλιώς τι ναυαγός θα ήταν) δεν αντιλαμβάνεται καν το δεξιά και αριστερά, το port και starboard των πλευρών του καραβιού. Είναι μέσα στο πέλαγος προσπαθώντας να κρατηθεί στην επιφάνεια για την γλυκειά ζωή και όλες οι κατευθύνσεις του φαίνονται ίδιες- μόνο ανατολή και δύση καταλαβαίνει. Αρα, συγχωρήστε με για την έλλειψη και απουσία κατεύθυνσης. Δεν μπορώ και δεν προλαβαίνω να είμαι με κανεναν, γιατί κολυμπάω να σωθώ. Είμαι πολύ απαισχολημένος με την σωτηρία μου. Ομως, αναρωτιέμαι. Οι "δεξιοί" και "κεντροδεξιοί" που δεν έχουν ακόμα ναυαγήσει και ψηφίζουν ΝΔ, αυτή τη δεξιά -κεντροδεξιά θέλουν και ονειρεύονται; Γιατί είναι έτσι, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα καθώς στη χώρα θα επικρατήσει η χαρούμενη παρέα των αριστερών με την δεξιά τσέπη, που μέχρι τώρα κάνει απανωτές ζημιές. Και η μεγαλύτερη δεν είναι το μνημόνιο αλλά η στάση της στο μεταναστευτικό. Η καλωσυνάτη, ανθρωπιστική, μπάστε σκύλοι αλέστε στάση, που έχει φέρει τους Ευρωπαίους σε δύσκολη θέση και ετοιμάζονται να ενισχύσουν την Τουρκία  (φυσικά εις βάρος μας) αφού δεν βγάζουν άκρη με τους χαρούμενους κυβερνητικούς.
Θα τα πούμε σύντομα για την χαρούμενη παρέα των αποτυχημένων (που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν το προηγούμενο επτάμηνο και τώρα ...ανταμοίβονται με θέσεις και οφίτσια για την αποτυχία τους!), αλλά και για τα πρώτα δείγματα γραφής των νέων στη Βουλή, που θα κριθούν εκ των τρεχόντων αποτελεσμάτων (όχι στο τέλος, όταν θα είναι πολύ αργά για όλους μας!). Τώρα η επικαιροτητα τρ'εχει για την Προεδρία της ΝΔ, και ξαναρωτάω: Αυτή τη ΝΔ, με αυτόν τον Αρχηγό ονειρεύονται οι δεξιοί του κόμματος; Γιατί κεντροδεξιός δεν πιστεύω να έχει απομείνει και το θέμα είναι ότι δύσκολα θα επιστρέψει! Το κόμμα αυτό το ταλαιπώρησαν οι σκληροί νεοφιλελεύθεροι, οι προδότες οππορτουνιστές, οι λαϊκοδεξιοί και οι ΠΟΛΥ δεξιοί (για να μην πω "ακρο-δεξιοί" και προσβληθεί η...Χ.Α.! Και τώρα, χορέυει μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ, με τα κλειστά σχολεία, τις αναποτελεσματικές γριές, τις τρελλές κομμώσεις και τους γερο κοτσίδες.
Ατομα που δεν σέβονται τη στιγμή, τη τιμή και το περιβάλλον που βρέθηκαν, νομίζοντας ότι η διακυβέρνηση μιάς χώρας και ενός λαού είναι μια έκθεση ιδεών στο αντικείμενό τους, προπαγάνδα στους φοιτητές τους και κουβέντα στην παρέα τους (είδαμε τα ολέθρια αποτελέσματα του Βαρούφ), δεν θα τα καταφέρουν καλά: Σε πολύ λίγους μήνες θα υπάρξει πρόβλημα μεγάλο και θα γίνουν αλλαγές στην Κυβέρνηση. Και σε όλο αυτό το διάστημα, δεν θα υπάρχει αντιπολίτευση. Ματαξαναρωτάω λοιπόν: Αυτούς τους Προέδρους και αυτή τη "δεξιά" θέλουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ; Πως τα κατάφεραν έτσι. ΟΛα τα ΜΜΕ να μιλάνε και να διαφημίζουν τον κωμικό υποψήφιο. Οι άλλοι υποψήφιοι να λένε, δήθεν, "καλό παιδί, συνάδελφος εκλεκτός". Οι πρώην και νυν αρχηγοί του κόμματος δεν μιλιούνται και δεν χαιρετιούνται. Ο ένας υποψήφιος θα ασκεί την αρχηγία απο μακριά-αν βγεί- γιατί δεν είναι Βουλευτής, και το κόμμα της αντιπολίτευσης θα μείνει ακέφαλο στη Βουλή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια! Και αυτά τα βρίσκουν φυσικά και λογικά, και δεν βγαίνει ένας να τους πεί ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!

Θα βγει όμως ο κόσμος: Τέσσερις εκλογικές ήττες στη σειρά μετράνε και δεν έχουν καταλάβει Χριστό. Εκεί, επιμένουν με μπροστάρηδες Βούλτεψη και Κεφαλογιάννη (Μανώλη -η άλλη περιμένει να γίνει υποψήφια Ντόρα στη θέση της Ντόρας σε πέντ' έξη χρόνια)! Θα πάρουν κι άλλο μήνυμα, απο τον μικρό αριθμό αυτών που θα πάνε να ψηφίσουν τον Πρόεδρο της επόμενης ήττας. Είναι αλήθεια, άντεξε η ΝΔ σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Μέχρι εδώ ήταν όμως. Την κατεδαφίζουν μόνοι τους τώρα. Και αυτό δεν είναι καλό και δεν μας συμφέρει σαν εθνος, γιατί οι κυβερνητικοί είναι άστα να πάνε! Ποιός θα τους ελέγχει και θα τους κυνηγάει; Ο Λεβέντης; Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλουμε σχολιάστε με επιχειρήματα, και στην Ελληνική γλώσσα.